Skip to main content

Dienst voor groot & klein

Op zondag 11 november is er weer een dienst voor groot & klein. Het thema is: Geen doodlopende weg. Dit thema zal op verschillende manieren uitgewerkt worden. Natuurlijk zal er ook een Bijbelverhaal verteld worden, maar wat doet dit met ons?

Verder zal in deze dienst ook het teken van de doop bediend worden aan Hannah Roerdink, dochter van Maik en Diane en zusje van Taeke. Na haar doop zullen we ook een doopkaars aansteken met licht van de paaskaars.

Ooit is dat ook gedaan bij de doop van Taeke Roerdink en Berend Yska. Nu zij vier jaar zijn geworden mogen ze naar de basisschool. Dat is voor hen een bijzondere stap. Ook voor hun ouders is het een moment waarop ze hun kinderen moeten leren loslaten en een deel van de (godsdienstige) opvoeding aan een ander moeten laten. Op dit bijzondere moment krijgen zij daarom een zegen mee voor onderweg en steken we ook hun doopkaars aan.

Het wordt een echte dienst voor groot & klein, jong & oud(er) en allen daar tussen in. En… voor gezinnen met kleine kinderen: er is oppas in gebouw Irene (naast de kerk). Van harte welkom!

Namens de voorbereidingsgroep (Mieke, Femke, Wendy, Diane),

Ds. Menno Valk