Top2000 kerkdienst

Roller Coaster – Fix You – Mag ik dan bij jou – Blowin’ in the wind – Bridge over troubled water.
De Top2000 kent veel nummers met een bijzondere boodschap. In veel kerken wordt daarom aan het eind van elk jaar of het begin van het nieuwe jaar een Top2000-kerkdienst gehouden. En dat dat gaan wij ook doen!

Op zondag 15 januari 2023 wordt een Top2000-kerkdienst gehouden in de Dorpskerk in Twello.

Iedereen krijgt de kans om bij te dragen aan de dienst. Dat kan door verzoeknummers in te dienen.
Je kunt vanaf vrijdagochtend 25 november ruim een week lang stemmen voor de 1ste editie van de Top2000 kerkdienst. Tot en met maandagmiddag 5 december 18.00 uur mag je maximaal 5 nummers kiezen uit de lijst. Ook is het mogelijk om eigen keuzenummers aan te dragen voor de lijst der lijsten!

>>> Klik hier om naar het stemformulier te gaan <<<

Inleveren kan in gebouw Irene (TOP2000 doos) of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.