toetsen-orgel.jpg

Live meekijken en luisteren

Gemeenteleden die niet bij de kerkdiensten aanwezig (kunnen) zijn, bieden wij de mogelijkheid om de kerkdiensten hier mee te beleven.

Kerkdienst Gemist

Mocht u aanlopen tegen problemen, neem dan contact op met het Multi Media Team van onze gemeente.

Oecumenische Omroep Voorst

Tevens kunt u via de Oecumenische Omroep Voorst (OVV) een kerkdienst beluisteren van één bij de OVV aangesloten kerken. Meer informatie >>>

Agenda kerkdiensten

Agenda kerkdiensten Dorpskerk Twello

In onze agenda vindt u de tijden en aanvullende informatie over onze kerkdiensten.

Naar agenda

Archief uitzendingen

Archief uitzendingen Dorpskerk Twello

In het archief kunt u eerder opgenomen kerkdiensten terugkijken.

Naar archief

Kerkdienstgemist

Onze live uitzendingenen en het archief worden verzorgt door Kerkdienstgemist.

Naar website

Privacyverklaring Opname Kerkdiensten

Gemeenteleden die niet bij de kerkdiensten aanwezig (kunnen) zijn, bieden wij de mogelijkheid om via kerk-tv de kerkdienst te volgen. Bij het maken van de opname proberen wij een zorgvuldig evenwicht te vinden tussen de privacy van de bezoekers van de kerkdienst en de betrokkenheid van de kijker bij de kerkdienst.