Skip to main content

The Chosen nader bekeken

Heb je altijd al willen weten hoe Jezus leefde? Wie hij tegenkwam in zijn tijd op aarde? Waarover hij sprak? Wat hij meemaakte? De volgende bijeenkomst is op maandag 3 oktober 2022.

Bekijk hier alvast een voorproefje:

We hebben de eerste aflevering van The Chosen bekeken en dat was een hele ervaring! De kijkers waren positief. Enkele reacties:
‘ik was verrast door de boeiende beelden’
‘ik heb de verhalen uit de bijbel herkend in de karakters’
‘de verhaallijnen waren knap ingewikkeld’
‘Jezus reageerde totaal anders dan de Farizeeën en het volk’
‘ik kom de volgende keer zeker weer’

The Chosen nader bekekenThe Chosen is een filmserie over het leven van Jezus. De serie geeft een boeiend beeld van het dagelijkse leven in Israël rond het begin van onze jaartelling. De decors zijn prachtig gemaakt en het camerawerk is van hoog niveau. De dialogen zijn treffend en herkenbaar vorm gegeven en natuurlijk ondertiteld in het Nederlands.
We gaan in een hele serie bijeenkomsten telkens één aflevering van ca. 45 minuten bekijken. Je krijgt een A4 met de bijbelteksten en de kern van de boodschap mee.
Hoewel er een chronologische samenhang is, kun je elke aflevering ook prima afzonderlijk bekijken. En hopelijk leren we zo elke bijeenkomst Jezus beter kennen en begrijpen we meer en meer wat de bedoeling is van zijn aanwezigheid op aarde.
De volgende bijeenkomst is op maandag 3 oktober, van 15.00 tot 17.00 in gebouw Irene (naast de kerk). Daarna ben je van harte welkom op 31 oktober, 28 november en 19 december (Kerstspecial).