Skip to main content

Rommelmarkt groot succes!

Op zaterdag 9 april 2022 was het eindelijk weer zo ver, na twee jaar corona mocht er weer een rommelmarkt georganiseerd worden.
De voorbereidingstijd was korter dan normaal maar we hadden in de afgelopen twee jaar al best veel spullen verzameld om een mooie rommelmarkt te kunnen houden.
Het was alleen spannend of op zo'n korte termijn de bouwhekken, kramen, etc. geregeld konden worden, maar dat was gelukkig wel het geval. Super, dus alles werd in gereedheid gebracht.

Om 09.00 uur gingen de hekken open en de vele mensen die al vroeg stonden te wachten gingen in een draf richting de kraam van hun keuze. De vele vrijwilligers stonden klaar om de ingebrachte goederen goed aan de man (of vrouw) te brengen en iedereen had er weer veel plezier in. En daar werkte het weer met af en toe een zonnetje ook aan mee. Van een mooi boekje tot een fiets of een puzzel voor de (klein)kinderen, er was van alles te koop op de rommelmarkt.

De opbrengst van de rommelmarkt 2022 is heel mooi: bijna € 13.000. Een deel van deze opbrengst gaat naar Oekrainese vluchtelingen die in de gemeente Voorst verblijven en een ander deel gaat naar het restauratiefonds van de kerk/orgel. De kleding, schoenen, kleedjes, stoffen, etc. zijn naar een goed doel gegaan, nl. www.dorcas.nl.

Het was weer een super geslaagde rommelmarkt met een mooie opbrengst. Iedereen bedankt voor de inzet!