bijbelstudie.jpg

Nieuw! Gebedsgroep 'jouw verhaal'

Hebt u dat ook vaak? Je maakt iets mee, ziet iets gebeuren of hebt iets gehoord wat je graag wilt doorvertellen. Over dingen die je hebt meegemaakt in je huis of in het dorp. Je wilt ze vertellen aan de buurvrouw, huisgenoten of wie het maar horen wil. Soms is het verlangen zo groot dat je dat belangrijke verhaal aan de muren kwijt wilt.

En verhalen delen is precies wat we zijn gaan doen in de gebedsgroep ‘jouw verhaal’: elkaar en God onze verhalen vertellen. En uit onze verhalen komen als vanzelf de vragen die we hebben. Over ons, over anderen, over ons dorp. Ook deze vragen stellen we aan elkaar en aan God. We doen dit vanuit het geloof dat Hij ons hoort en vaak onze vragen beantwoordt.

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom in gebouw Irene (naast de Dorpskerk) op de dinsdagen 11 en 25 juni, 9 en 23 juli van 13.00-14.00 uur. Natuurlijk kunnen we schuiven met datums en tijden als je dat beter uitkomt.
Je kunt ook een mailtje met gebedspunten sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen wij dat mee in onze gebeden.

Hartelijke groet,
Henk-Jan Gosseling, T: 06 4616 6193
Gerit Moll, T: 06 5137 4998