kruis.jpg

Meet-in 11: koffie/thee met aandacht weer in bibliotheek!

Meet-in 11 kon lange tijd niet doorgaan door het Coronavirus. In juli konden we drie keer terecht in gebouw Irene. Maar vanaf 7 augustus 2020 zitten we weer in de bibliotheek in Twello! Toch weer fijn om op onze vertrouwde plaats te zitten, in het centrum en bij de markt!

Meet-in 11 is een initiatief van de Dorpskerk en de Bibliotheek. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor. Koffie of thee met aandacht! Zo maar eens komen kijken, even uitrusten van marktbezoek of winkelen. Even een kop koffie en een babbeltje. Maar ook diepgaande gesprekken over hoe het leven gelopen is, of over geloof of bezinning. Maar vooral aandacht voor elkaar!

Corona heeft veel impact. Vooral ook veel alleen zijn. Daarom zijn we blij dat we weer open kunnen gaan. Corona betekent ook dat we rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Wat meer afstand houden dan gebruikelijk en ook met een beperkt aantal in de zaal. Als de maximum capaciteit bereikt is, moeten we helaas de deuren sluiten. Maar gezien de toeloop in afgelopen seizoen denken we dat dat niet nodig zal zijn.

We willen er voor iedereen zijn. Weet je/u iemand, maak hem/haar op deze mogelijkheid attent. Of: neem hem/haar de eerste keer mee!

Meet-In 11 is er op elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Twello. Iedereen is welkom. Je kunt zo binnenlopen tussen 2 en 4 uur. Reserveren is niet nodig.

Stuur voor meer informatie even een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.