Skip to main content

Kerstwandeling

Samen op weg naar de stal waar Jozef en Maria met het kindeke Jezus wachten. Onderweg komen we langs het Grotenhuis, zodat de bewoners daar mee kunnen genieten van de voorbijkomende lichtjes. Iedereen die dat wil kan met een lampion in de hand het verlichte pad volgen. Natuurlijk klinken onderweg de kerstliederen en wordt iedereen uitgenodigd mee te zingen.

De tocht loopt van de dorpskerk naar de (schapen)stal bij het bosje van Holthuis. Jonge, oude of stramme benen? Het maakt niet uit, iedereen kan meelopen op de route van ca 1,5 kilometer.

Vanaf 15.45 uur kun je bij de dorpskerk, Dorpsstraat 10, aanlopen en lampion ophalen.
Om 16.00 uur gaan we dan in optocht richting de stal.
Rond 17.15 uur hopen we weer terug te zijn bij de dorpskerk, waar nog een hartverwarmend drankje kan worden gedronken. Aan de kinderen wordt na afloop een Kerst-knutselpakketje uitgereikt.

Iedereen kan weer op tijd thuis zijn voor een warme hap. Tijd genoeg om, indien van toepassing, oppas te regelen, een mooi kleedje aan te trekken en zich naar de kerstnachtdienst van 22.00 uur te begeven.

Denk bij koud weer aan dikke sokken, sjaal, muts en handschoenen. Valt er regen of sneeuw uit de lucht dan is, bij afwezigheid van een capuchon, een paraplu handig.

We zien je graag de 24e!

Voor meer Info of vragen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.