Skip to main content

The Chosen - kerstspecial

Op maandag 19 december wordt er een prachtige Kerstspecial met The Chosen georganiseerd.
In een sfeervolle grote zaal vieren we samen de geboorte van Jezus Christus. Met muziek, filmbeelden, creativiteit, lekkers, goede gesprekken en een heleboel gezelligheid. Je bent welkom op 19 december van 15.00-17.00 uur in gebouw Irene (naast de kerk). Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk hier alvast een voorproefje:


The Chosen nader bekekenThe Chosen is een filmserie over het leven van Jezus. De serie geeft een boeiend beeld van het dagelijkse leven in Israël rond het begin van onze jaartelling. De decors zijn prachtig gemaakt en het camerawerk is van hoog niveau. De dialogen zijn treffend en herkenbaar vorm gegeven en natuurlijk ondertiteld in het Nederlands.
We gaan in een hele serie bijeenkomsten telkens één aflevering van ca. 45 minuten bekijken. Je krijgt een A4 met de bijbelteksten en de kern van de boodschap mee.
Hoewel er een chronologische samenhang is, kun je elke aflevering ook prima afzonderlijk bekijken. En hopelijk leren we zo elke bijeenkomst Jezus beter kennen en begrijpen we meer en meer wat de bedoeling is van zijn aanwezigheid op aarde.