bijbelstudie.jpg

Geen kerstwandeling ...

 

Door gebrek aan organisatoren gaat onze Kerstwandeling dit jaar niet door.
Vind u dit nu ook zo jammer en wilt u de wandeling in een nieuw ‘jasje’ weer terug zien volgend jaar? Meld u dan alvast aan!
De werkgroep heeft nieuwe werkgroepleden nodig bij de organisatie van dit evenement, want zonder enthousiaste vrijwilligers lukt het niet! 
En natuurlijk zijn er ook weer veel handen nodig om het Kerstplein op te bouwen, de kraampjes te bemensen. En uiteraard zoeken we weer rollenspelers in het Kerstspel....

Wel een KinderKerstviering
Geen Kerstwandeling dit jaar, maar wat is er dan wel?
Net als vanouds is er weer een KinderKerstviering! Met het bekende verhaal over Maria, Jozef, herders en engelen.
Maar: dan wel op een manier, zoals we nog niet eerder hebben gedaan! Het belooft een verrassend en interactief verhaal te worden, geschikt voor (heel) jong en oud. Ook gaan we samen een aantal bekende en mooie kerstliederen zingen.

Kerstplein
Buiten naast de kerk zorgen we voor een Kerstplein in een gezellige Kerstsfeer om vóór de viering alvast in de kerstsfeer te komen, en na de viering nog even na te genieten. Denk aan: kerstlichtje maken, een vuurkorf, broodje roosteren, koffie, thee, glühwein …….

Alles op een rijtje:
Wanneer? Dinsdag 24 december
Waar? Dorpskerk Twello
Hoe laat? Viering om 19.00 uur
Kerstplein van 18.30 – 19.00 uur en vanaf +/- 20.00
Voor wie? Alle kinderen van de basisschool samen met hun ouders, grootouders, broers en zussen, ooms en tantes, buren, vrienden, enz.

Komen jullie ook?

Groetjes,
Willemien Toonen en Jojanneke Voorthuis

 

Overigens is er op 24 december ook de gebruikelijke Kerstnachtdienst, om 22:00, die deze keer wordt voorgegaan door ds. E. Rijks. Ook daar van harte welkom.

Zie ook: Agenda kerkdiensten