ouderen.jpg

Bijzondere zendingsdienst op 4 november

 

Een bijzondere dienst met voorganger Egbert Fokkema en voorbereid met de werkgroep ZWO.
Egbert is in het voorjaar op bezoek geweest in Bukomansimbi – Oeganda waar een school voor basis- en voortgezet onderwijs is gevestigd. Deze school biedt aan kansarme en weeskinderen een arm om de schouder, een warm thuis en een goede schoolopleiding die perspectief biedt voor de toekomst.

Tijdens de dienst zal worden geprobeerd even een live verbinding te maken met de scholen in Bukomansimbi. Egbert laat foto’s en een filmpje zien van de regio, de scholen en de huidige slaapvertrekken. Voor meer informatie zie www.up4s.nl.
We zullen liederen zingen in het Nederlands en Engels. Ook liederen die gezongen worden in Oeganda
Iedereen is van harte welkom voor een niet doorsnee kerkdienst!

Na de dienst wordt de snack “rolled egg” verkocht. Een pannenkoek met daarin een groenteomelet gerold. In Oeganda noemt men deze snack een “rolled egg” en het wordt er veel gegeten. De leden van de werkgroep ZWO gaan deze snack klaarmaken en jij kunt na afloop van de dienst zo’n “rolled egg” kopen onder de toren en in Irene. De opbrengst van deze actie is voor het project in Oeganda waar je in de dienst meer over zult horen. De prijs is € 2,00. Lekker bij de koffie opeten of meenemen naar huis? Het kan allebei. Van harte aanbevolen!!