Skip to main content

The Chosen seizoen 3

Wie was Jezus? Wat deed Hij op aarde? Met wie sprak Hij en waarover sprak Hij? Wat maakten Hij en Zijn volgelingen mee? Wil je dat wel eens weten? Kijk dan naar The Chosen.

The Chosen is een filmserie over het leven van Jezus. De serie geeft een boeiend beeld van het dagelijkse leven in Israël rond het begin van onze jaartelling. De decors zijn prachtig gemaakt en het camerawerk is van hoog niveau. De dialogen zijn treffend en herkenbaar vormgegeven en natuurlijk ondertiteld in het Nederlands.Ook het tweede seizoen heeft ons een aantal prachtige filmmiddagen gegeven. Telkens weer zagen we hoe Jezus zo anders reageerde dan dat we verwachtten. De prachtige filmbeelden, indrukwekkende verhalen en de open nabesprekingen maakten deze middagen tot iets moois!

We gaan door met het derde seizoen van The Chosen en zijn benieuwd welke verhalen nu gaan klinken. Hopelijk leren we zo elke bijeenkomst Jezus beter kennen en begrijpen we meer en meer wat de bedoeling was van Zijn aanwezigheid op aarde.
Bekijk hier alvast een voorproefje:

We gaan in een serie bijeenkomsten telkens één aflevering van ca. 45 minuten bekijken. Je krijgt de achtergrondinformatie met de bijbelteksten en de kern van de boodschap mee. Hoewel er een chronologische samenhang is, kun je elke aflevering ook prima afzonderlijk bekijken.
De eerste bijeenkomst is op maandag 16 september van 13.30 tot 15.30 in gebouw Irene (naast de kerk). De andere datums voor seizoen 3 zijn:
14 oktober 2024
11 november 2024
9 december 2024
13 januari 2025
10 februari 2025
10 maart 2025
7 april 2025

Meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.