bijbelstudie.jpg

Meet-in 11 wordt Kerst-in 11!

 

Elke vrijdag is er in de bibliotheek van Twello van 14.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie of thee. De Bibliotheek en de Dorpskerk organiseren dan samen inloopmiddagen, onder de naam ‘Meet-in 11’. Meet-in: Ontmoeten en 11 voor Marktplein 11.

Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor. Koffie of thee met aandacht! Sommige mensen komen speciaal voor een praatje, anderen willen graag hun Nederlandse taal verbeteren, weer anderen komen zo van de markt voor een kopje koffie of thee.
Soms worden er ook spelletjes gedaan, woordspelletjes of woorden gemaakt met een dobbelsteen.Ook kan er gepraat worden over levensvragen, over geloofsvraagstukken.

In december wordt de bibliotheek gezellig aangekleed in kerstsfeer. De Meet-in past het thema ook aan en wordt dan een Kerst-in. We zullen dan aandacht besteden aan wat er gebeurt met Kerst, de geboorte van Jezus. Maar ook het “gezellig” samenzijn met Kerst. Hoe is dat als je alleen bent, of als er ruzie in de familie is. Hoe voelt dat. Wat doet dat met je. Wilt u uw verhaal kwijt? Wij bieden een luisterend oor.

Op vrijdag 20 december is er een high thea. Een aangeklede koffie of thee met lekkere hapjes. Kom ook en geef u op voor de high thea. Gezellig!
U kunt zo binnen lopen tijdens de inloop elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur! Toegang vrij.
Weet je/u iemand, maak hem/haar op deze mogelijkheid attent. Of: neem hem/haar de eerste keer mee!

Meer informatie? Stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0646166193.