Skip to main content

Lancering van onze nieuwe website

{image path="images/2018/09/22_bd52650fea_nieuwe-website-online.png"}

Yes!!! Het heeft even geduurd, maar hij is er. Met gepaste trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website!

De bouw ervan is gedaan door Jan Brokelman van de Webteur uit Apeldoorn. Jan is iemand met veel ervaring met het ontwikkelen van websites in het algemeen en voor kerken in het bijzonder. De realisatie heeft best wat tijd gekost, ook al omdat we zelf eerst heel goed na moesten denken om onze uitgangspunten, eisen en wensen op een rijtje te zetten. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.

Een website is nooit 'af' en is constant aan verandering onderhevig. We hebben met deze nieuwe site nu een goede basis waarop we weer vele jaren kunnen voortborduren. Ook qua techniek ('onder de motorkap') zijn we weer helemaal bij. Tevens zijn er wat functionaliteiten toegevoegd om de inhoud van de website snel en gemakkelijk te kunnen verversen.

U zult vast nog dingen tegenkomen die anders en beter kunnen, of wellicht dingen missen. We horen graag wat u er van vindt en wat u graag terug wilt zien. Alle commentaar, tips en ideeën zijn welkom. Graag zelfs! Stuur  uw reactie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.