wolken.jpg

Kom bevrijden - zaterdag 9 maart - dorpskerk Twello

 

Hoelang nog kun je dit aanzien?
Een confronterende voorstelling over twee hedendaagse problemen ‘Milieu’ en ‘Vluchtelingen’, die zich beweegt tussen hoop en wanhoop. Zaterdag 9 maart, aanvang 14.30 uur. Dorpskerk Twello

Wie of wat heeft het laatste woord? Is het de wanhoop? Of komt het misschien nog allemaal goed?
Medewerking wordt verleend door onder andere een projectkoor, organist Henk Noordman, fluitiste Eveline Holleboom en een aantal jongeren. Na afloop is er de Markt van Hoop met presentaties van maatschappelijke organisaties.

De netto opbrengst is bestemd voor het vrouwenproject van stichting El Mundo Nepal / Thailand in Nepal, Noodhulp Vluchtelingen en voor een bijdrage aan de artistieke ontwikkeling van een vluchteling.

Kaartverkoop na de kerkdiensten in Twello op zondag, bij boekhandel Oonk of via Joke Havekes (e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0636175289) of Wiel Palmen (e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0627028796). De kaarten kosten 7 euro.