Skip to main content

The Chosen seizoen 2

Wie was Jezus? Heb je altijd al willen weten hoe Jezus leefde? Wie hij tegenkwam in Zijn tijd op aarde? Waarover Hij sprak? Wat Hij meemaakte? Kijk dan naar The Chosen.

Bekijk hier alvast een voorproefje:

Het eerste seizoen heeft ons een aantal boeiende middagen gegeven. Prachtige beelden, indrukwekkende verhalen en leerzame nabesprekingen. We hebben gezien hoe Jezus het geheel anders doet dan we verwachtten.

We gaan door met het tweede seizoen van The Chosen en zijn benieuwd welke verhalen nu gaan klinken. En hopelijk leren we zo elke bijeenkomst Jezus beter kennen en begrijpen we meer en meer wat de bedoeling is van Zijn aanwezigheid op aarde.

The Chosen is een filmserie over het leven van Jezus. De serie geeft een boeiend beeld van het dagelijkse leven in Israël rond het begin van onze jaartelling. De decors zijn prachtig gemaakt en het camerawerk is van hoog niveau. De dialogen zijn treffend en herkenbaar vormgegeven en natuurlijk ondertiteld in het Nederlands.

Een paar uitspraken van Jezus in de The Chosen:
* We’ll see – we zullen het zien
* Get use to different – wen maar aan anders
* You’re so close – je was er zo dichtbij

We gaan in een hele serie bijeenkomsten telkens één aflevering van ca. 45 minuten bekijken. Je krijgt een A4 met de bijbelteksten en de kern van de boodschap mee. Hoewel er een chronologische samenhang is, kun je elke aflevering ook prima afzonderlijk bekijken.
De eerste bijeenkomst is op maandag 18 september, van 15.00 tot 17.00 in gebouw Irene (naast de kerk). Daarna ben je van harte welkom op 16 oktober, 13 november, 11 december en 18 december (Kerstspecial).

Meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.