bijbelstudie.jpg

Ons Elvis-Gospel-Koor krijgt vorm

 

Op zondag 24 mei om 10.00 uur hebben wij in onze kerk een Elvis-dienst, waar ook een gelegenheids-gospelkoor zal zingen. Maar liefst 32 personen, waaronder 4 muzikanten, hebben zich opgegeven voor het Elviskoor en -muziekensemble. Voeg daar de leden van Twello Vocaal bij en we komen nu al op zo’n 40 personen terwijl er nog steeds aanmeldingen binnenkomen. Jij kunt ook nog steeds meedoen: even een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt nadere informatie toegestuurd.

Eef Poelma is bereid om de muzikale leiding op haar te nemen. Eef is de vaste dirigente van Twello Vocaal. We zoeken nog naar een pianist voor de uitvoering op 24 mei, maar mogelijk heeft Eef hier ook iemand voor. Eef is met Elvis-predikant Fred Omvlee bezig om de liederenkeuze te maken. Fred heeft aangegeven om een avond mee te komen oefenen.

Er zal op donderdagavonden geoefend worden. De eerste oefenavond is gepland op 13 februari. Vervolgavonden worden gekozen (afhankelijk hoeveel avonden nodig zijn) uit navolgende data: 27 februari; 12 maart; 26 maart; 9 april; 23 april; 7 mei; 14 mei en 21 mei. De oefentijd is van 20.00 tot 22.00 uur.

Wil je nu al meer weten? Kijk dan ook op ons eerdere artikel hierover: https://www.pkn-twello.nl/activiteiten/nieuws/gezocht-gelegenheids-elvis-gospel-koorleden-en-muzikanten