toetsen-orgel.jpg

ds. M.H. Valk

Kerkdiensten
Datum: 27 januari 2019 10:00

Locatie: Dorpskerk

De dienst van zondag 27 januari is een dienst voor groot & klein. In deze dienst zullen Jule van Voorst en Luuk Ligtenberg een zegen ontvangen. Zij gaan binnenkort voor het eerst naar de basisschool en gaan dus al een beetje zelfstandig hun weg (met andere begeleiders dan de ouders alleen). In de dienst zullen we daarom ook hun doopkaars ontsteken aan de paaskaars (symbool voor Gods lichtende nabijheid).

Eigenlijk is Rondom-4 ook een introductie van de kindernevendienst. Of er een kindernevendienst gehouden zal worden in deze dienst is echter nog onderwerp van gesprek. Maar tevens is het zo dat de huidige leden van de kindernevendienstcommissie hebben aangegeven einde van dit seizoen te willen stoppen…

Het thema van de dienst is Altijd zijn we onderweg en waarschijnlijk lezen we het verhaal van de Jacobsladder uit Genesis 28. Zou dat nog steeds bestaan: zo’n ladder naar de hemel? En wat betekent dat voor je levensweg? Je bent van harte uitgenodigd, jong of oud, groot of klein, om met ons mee te denken en te doen.

Namens de voorbereidingsgroep (Linda Buitenhuis, Linda Ligtenberg en Willemien Toonen),

Menno Valk

 

Kindernevendienst
geen kindernevendienst
Organist
H. Noordman
Voorganger
ds. M.H. Valk
Adres
Dorpsstraat 10, 7391 DD Twello, Nederland

 

Kaart