toetsen-orgel.jpg

Oecumenische vesper met Schola Gregoriana

Datum: 11 november 2018 17:00 - 18:00

Locatie: Dorpskerk

Op Allerzielen, vrijdag 2 november, zal in de kloosterkerk van Nieuw Sion een meditatieve viering worden gehouden met Schola Gregoriana uit Klarenbeek. De Schola zal daarin de gregoriaanse gezangen van Allerheiligen en Allerzielen laten klinken. Op verzoek van ons gemeentelid, Peter de Jonge, die in de Schola zingt, wordt deze vesper ook in Twello gehouden. November is tenslotte de maand waarin zowel in de Rooms-Katholieke als in onze Protestantse traditie de gedachtenis van overledenen plaatsvindt.

Vanuit het Oecumenisch Beraad zal deze vesper op zondag 11 november om 17.00 uur in de Dorpskerk gehouden worden. Pastor Ruud Pragt zal deze vesper begeleiden.  Met de winterperiode in aantocht is het een uitgelezen moment om zo dierbaren te gedenken en stil te staan bij de dood. U bent van harte uitgenodigd.