open-deur.jpg
 

Kindernevendienst Kids XXL

Kerkdiensten
03_ab74477231_kids-xxl
Datum: zondag 24 januari 2021 10:00

Locatie: The Basement, de kelder van Irene

Kindernevendienst 

Kom naar Kids XXL ! De andere kinderen van de kerk weer een keer zien? Op een leuke manier met een Bijbelverhaal aan de slag? Dat kan; bij Kids XXL!

Wanneer en WAAR

1 november, 13 december en 24 januari (evt. vervolgdata volgen nog)
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Inloop: 09.45 - 10.00 UUR
Waar: The Basement, de kelder van Irene
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar hoeft niet

Voor wie

Alle kinderen van de basisschool

Hoe werkt het?

Ouders gaan niet samen met hun kinderen de kerk in, maar brengen tussen kwart voor 10 en 10 uur hun kind(eren) naar The Basement (kelder van gebouw Irene). Daarna kunnen ouders (als zij dat willen) zelf naar de dienst in de kerk gaan. 
Let op! Ouders die tijdens de Kids XXL de kerkdienst in de kerk willen meemaken moeten zich daarvoor aanmelden via de link Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden voor KIDS XXL via deze link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan een beetje inschatten hoeveel materialen we klaar moeten leggen. Maar: aanmelden voor Kids XXL hoeft niet per se.
Als je pas op zondagochtend bedenkt dat je zin hebt om mee te doen ben je ook van harte welkom! Na de dienst kunnen ouders buiten, bij de ingang van Irene, gaan koffiedrinken. Zodra Kids XXL klaar is gaan de kinderen daar ook heen. De kinderen hoeven dus niet te worden opgehaald in de kelder!

Wat gaan we doen?

Deze kindernevendienst is een stuk langer dan we gewend zijn: XXL dus. Dat geeft ons de tijd om even met elkaar bij te kunnen praten. Ook hebben we meer tijd om bijvoorbeeld het knutselwerkje tijdens de kindernevendienst af te maken. En natuurlijk lezen we ook een Bijbelverhaal, en samen met de kinderen gaan we bekijken wat we zelf kunnen met dat Bijbelverhaal. En wie weet is er ook nog tijd voor een spelletje… 

Hoe gaat het na 24 januari?

Dat gaan we in januari 2021 bekijken. Dan weten we ook meer over hoe het verder gaat met de corona-richtlijnen.

Tot ziens bij Kids XXL !!
De kindernevendienstcommissie

 

Adres
Dorpsstraat 10, 7391 DD Twello, Nederland

 

Kaart