Protestantse Gemeente Twello

Zoeken

Bijbeltekst van de dag

DagelijksWoord.nl

De Protestantse Gemeente Twello besteedt uiterste zorg aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van deze website en van de gegevens erop. Desondanks kunnen onjuistheden voorkomen. De Protestantse Gemeente Twello is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte gegevens, noch voor schade door problemen, veroorzaakt door of gepaard gaande met het verspreiden van informatie via het internet of door technische storingen.

De Protestantse Gemeente Twello kan niet garanderen, dat de op de site vermelde hyperlinks (nog) juist zullen zijn wanneer zij worden geraadpleegd. De Protestantse Gemeente Twello aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar, al dan niet via hyperlinks, wordt verwezen.

De Protestantse Gemeente Twello aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, voortvloeiende uit het niet, niet tijdig of niet volledig ontvangen en verwerken van aan de Protestantse Gemeente Twello verzonden e-mail berichten.

Voor vragen, op- of aanmerkingen kunt u contact opnemen met de leden van het webteam van de Protestantse Gemeente Twello via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.