Protestantse Gemeente Twello

Zoeken

Bijbeltekst van de dag

DagelijksWoord.nl

Verhuur verenigingsgebouw Irene
Gebouw Irene ligt naast de kerk. Het biedt verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur voor grote en kleine gezelschappen. Naast de grote zaal op de begane grond en een zaal op de bovenverdieping, heeft dit gebouw ook de beschikking over een grote kelder die ideaal is voor het ontplooien van activiteiten voor de jeugd, zoals clubavonden, cursussen of disco. De ruimtes zijn goed toegankelijk en in de omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden. Neemt u voor de mogelijkheden contact op met de koster/beheerder Eric Rossing, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0571 272014.

Verhuur Dorpskerk
Onze Dorpskerk is in de periode mei - oktober 2011 intern verbouwd en is daardoor meer geschikt voor multifunctioneel gebruik. Er is plaats voor evenementen van uiteenlopend karakter, niet alleen concerten, maar ook voorstellingen of bijeenkomsten met een wat ‘statischer’ karakter, zoals lezingen.

Faciliteiten
De kerk biedt een ruimte van 12 bij 80 meter, en heeft 275 zitplaatsen. De kerk is voorzien van een uitstekende verwarming en beschikt over audiovisuele voorzieningen. U kunt uw foto's of presentaties tonen via twee grote beeldschermen en daarbij uw eigen muziek afspelen. De kerk beschikt over (draadloos) internet. Dit alles betekent: optimale flexibiliteit.

Contact
We praten graag met u verder in een persoonlijk gesprek. Neemt u contact op met de koster/beheerder Eric Rossing, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0571 272014.