Protestantse Gemeente Twello

Zoeken

Bijbeltekst van de dag

DagelijksWoord.nl

Inzameling gaven en collectebonnen
Tijdens de erediensten wordt drie keer gecollecteerd. In de dienst wordt via Kerknieuws en/of via de afkondiging gemeld waarvoor de collectes zijn bestemd. Uw bijdrage voor deze doelen kunt u contant geven in de collectezak die hiervoor rondgaat. Ook is het mogelijk, wenselijk zelfs, om collectebonnen te gebruiken.

Waarom collectebonnen?
Voor het afstorten van muntgeld moet bij de bank provisie worden betaald. Dat is per jaar een behoorlijke kostenpost voor onze kerk. Om deze kosten te verlagen willen we de hoeveelheid muntgeld beperken. Een manier om dat te doen is het gebruik van collectebonnen. Bovendien hebt u zelf een bewijs voor de belastingaftrek van uw giften.

Welke collectebonnen?
Collectebonnen zijn onbeperkt geldig en alleen te gebruiken in de Dorpskerk te Twello. Ze kunnen worden aangeschaft met de volgende waardes:
€ 0,50 per bon (€ 10,00 per kaart: 20 bonnen)
€ 1,00 per bon (€ 20,00 per kaart: 20 bonnen)

Hoe aanschaffen?
Collectebonnen kunnen worden besteld door overmaking van het totaalbedrag op Rabo-bankrekening NL37 RABO 0362 8025 72 ten name van ‘Protestantse Gemeente Twello, inzake kerkrentmeesters’ onder vermelding van het gewenste aantal kaarten en waarde van de bonnen.
Na overmaking van het bedrag kunt u de collectebonnen doorgaans dezelfde week afhalen op het kerkelijk bureau in gebouw Irene.

Voor meer informatie over collectebonnen
Kerkelijk Bureau
De heer G.J. Bokdam
IJsbaanweg 32
7391 HH Twello
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.