Protestantse Gemeente Twello

Zoeken

Bijbeltekst van de dag

DagelijksWoord.nl

klomp1HartsTocht

Ook dit jaar wordt tijdens het Klompenfeest weer een Klompendienst gehouden, een open en luchtige viering (maar wel onder een tentdak) op het plein op de hoek van Duistervoordseweg-Grote Barteldweg. We hebben verhalenverteller Frank Belt uitgenodigd om ons een inspirerend verhaal te vertellen rond het thema HartsTocht. Hij zal daarbij muzikaal ondersteund worden door contrabassist Oeds Bouwsma..

Ook leuk: een ensemble van harmonieorkest Cadenza zal voor, tijdens en na de dienst van zich laten horen. Verder wordt de dienst mee vormge-geven door pastor Wim Vroom van de Franciscus en Claraparochie en ds. Menno Valk van de Protestantse Gemeente Twello.
Laat je verrassen en kom ook! Je bent van harte welkom op zondag 9 september. De dienst begint om 10.00 uur, maar je kunt ook tussentijds binnenvallen…
Neem a.u.b. ook nog geld mee, want we zamelen geld in voor een project van Wiel Palmen: ondersteuning van de opleiding van de Nepalese Sub-ham Chaudhary. We hopen dat Wiel er zelf bij aanwezig kan zijn om meer over Subham en zijn studie te vertellen.

pastor Wim Vroom en ds. Menno Valk


 woody