bloem2Als u op zaterdag 19 mei a.s. in het centrum van Twello komt, ergens tussen 11.00 en 13.00 uur, dan zou het maar zo kunnen dat u mensen ziet lopen die bloemen uitdelen aan het winkelende publiek. Met aan die bloem een kaartje. Wie zijn deze mensen en waarom doen ze dit?

Deze actie is georganiseerd door de werkgroep ZWO (Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) van onze Dorpskerkgemeente Twello en wordt uitgevoerd door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Met deze bloemengroet willen wij als gemeente alle ontvangers gezegende Pinksterdagen wensen! De ontvanger kan natuurlijk de bloem zelf houden maar het zou nog mooier zijn als de bloem wordt doorgegeven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Zo kan er op een andere plaats weer een contact tot stand komen!

Het doel van deze actie is om ons als Dorpskerkgemeente zichtbaar te maken in het dorp Twello, net zoals dat gebeurt met de rommelmarkt en de kerstwandeling. Op het kaartje staan de contactgegevens van onze kerk met het logo. Met daarbij de uitnodiging om eens bij ons binnen te komen, een dienst bij te wonen en/of een kijkje te nemen in het stiltecentrum van onze kerk.

Hartelijke groet, en wie weet zien we u dan....