Veranderdagen 2018
Onvoorwaardelijke liefde

veranderdag2018Vind je het leuk om iemand te helpen? Steek je graag je handen uit de mouwen, of maak je juist makkelijk een praatje? Dan is een Veranderdag iets voor jou!

Tijdens de veertigdagentijd 2018 is het mogelijk je als groep in te zetten voor anderen. De Veranderdagen zijn een initiatief van Present in samenwerking met Kerk in Actie. Inmiddels wordt het door heel veel kerken aangepakt als een mooi moment om juist in de veertigdagentijd iets voor een ander te doen.

Ook in Twello gaan we samen aan de slag en willen we heel concreet iets betekenen voor iemand die hulp nodig heeft. En het is leuk je groepsleden op een andere manier te ontmoeten. Samen maken we het verschil door een praktisch project te doen, zoals bijvoorbeeld het opknappen van een verwaarloosde tuin of huis. Maar je kunt ook denken aan het organiseren van een leuk dagje voor ouderen. Present gaat uit van onze talenten en wensen!
Wij hebben gekozen voor zaterdag 24 maart 2018 als actiedag.40dgtijd

In de dienst van zondag 18 februari wordt er aandacht gevraagd voor deze dag. Je kunt je opgeven na de dienst of bij Saskia Hofman, of via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef dan ook aan waar jouw voorkeur naar uit gaat: praktisch bezig zijn (zoals: verhuizen, tuinieren schoonmaken, behangen, schilderen) of sociaal (zoals: op stap met ouderen, activiteit met kinderen, mensen met een beperking, spelletjes doen). En of je de hele dag of een dagdeel beschikbaar bent.

Namens de diaconie, in samenwerking met Stichting Present Deventer,
Piet Ruijsbroek