startklaar

Alle ingredienten waren op zaterdag 21 april jl. weer aanwezig: uitstekend weer, enthousiast publiek en zeer divers aanbod van van alles en nog wat!
De start was om 09:00 uur. Rond 08:00 uur verschenen de eerste kopers al voor het hek.

De eerste paar uren is er, vanuit alle kramen die rondom de Dorpskerk stonden opgesteld, heel veel verkocht. Daarna werd het geleidelijk aan wat rustiger, zodat de indruk bestond dat veel mensen 's middags hun vertier elders hebben gezocht. Ook al was het goed toeven rond de aloude kerk, met zulk zomers weer zit je toch liever thuis in de schaduw of ergens op een terrasje van een koel drankje te genieten.

Om 15.00 uur begonnen we met opruimen en rond 17:45 uur waren we klaar, daarna nog even nabespreken en nagenieten. En uiteraard was iedereen zeer nieuwsgierig naar de opbrengst... Nou, die was bijna hetzelfde als vorig jaar: net boven de € 14.000. Hartstikke fijn! Het geld wordt uiteraard goed besteed en is bestemd voor het onderhoud van de Dorpskerk met het 200 jaar oude Meere/Quellhorst orgel.

Iedereen, bezoeker of helper, bedankt en graag tot volgend jaar!