Op zondag 18 februari 2018 vond de onthulling van de geschonken glas-in-loodramen, door de dochter van de in Twello geboren kunstenaar en de restaurateur, plaats. We ontvingen hierover bijgaande mooie reactie van de dochter:

Een mooiere, zonniger dag in dit jaargetijde om de ramen te onthullen, kon haast niet. Ook mijn dochter, die haar grootvader alleen kent uit verhalen, vond het, net als ik, geweldig om mee te maken. Er werd -voor ons- geschiedenis geschreven. De plek voor de prachtig gerestaureerde en ingelijste ramen, kon niet mooier zijn: aan beide kanten van de preekstoel, die gemaakt is door Joost Kok, de overgrootvader (of misschien de over-overgrootvader) van mijn grootvaders moeder! Ik las een stuk over de kerk op Wikipedia en kwam de naam Kok tegen als maker van de preekstoel en het kon niet missen. Toeval bestaat niet, zegt men, maar toch....Kortom, ik ben blij dat meer mensen er nu van kunnen genieten en we wat aan de historie van de kerk hebben kunnen toevoegen. Daarvoor dank!

Met vriendelijke groet, Ninotschka Ooms