Skip to main content

Vogelhuisje van mozaïek

{image path="images/2019/04/23_d13fc6a5a5_Vogelhuisje_mozaik.jpg"}

Zaterdag 13 april was er een mooie rommelmarkt rondom de kerk met een fantastische opbrengst. Na afloop van de rommelmarkt mocht ik twee bakken met kopjes en schotels meenemen voor 'Werk in Uitvoering', een dagbestedingsplek van ’s Heeren Loo aan de Oude Apeldoornseweg 50 in Apeldoorn.

Deze twee bakken heb ik gebracht naar de mozaïek groep. Thomas werkt daar twee dagen per week, en ze maken daar de mooie dingen van oude kop en schotels. Ze waren er heel blij mee en kunnen dit goed gebruiken voor hun mozaïek werk en andere dingen die ze daar maken!
Ik kreeg een vogelhuisje als dank en wil deze laten zien wat ze met bijvoorbeeld oude kop en schotels doen. Het dak is van oude kopjes gemaakt.

Dit huisje hebben we op  eerste Paasdag overhandigd aan de leden van de Groene kerk. Het is binnenkort te bewonderen ergens rondom de kerk. Hoe mooi is de aandacht voor de natuur en dat er van oud materiaal mooie dingen gemaakt worden in deze wegwerpmaatschappij!

Op het terrein van 's Heeren Loo staat de winkel Lookado. Hier worden allerlei zelfgemaakte dingen verkocht. Ook van papier, wat versnipperd wordt, en daarna wordt er nieuw papier van gemaakt. De winkel is open op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Neem gerust een kijkje. Klik voor meer informatie op deze link.

Wim en Nelleke Boer

  • Hits: 1723