Skip to main content

Opschoonactie donderdag 26 november

{image path="images/2020/11/18_687a98c337_rommel.PNG"}

De werkgroep Groene Kerk deed mee met de World Clean-up Day op 19 september 2020.
Met een grote groep enthousiaste ‘opschoners’ is een deel van het dorp schoon gemaakt. Voorzien van grijpers, vuilniszakken en veiligheidshesjes hadden de teams zich verspreid over Twello en zo werden er zakken vol afval uit de berm en van de straat verwijderd. Goed om zo met elkaar bezig te zijn en op een andere manier laten zien aan het dorp wat kerkzijn inhoud. Op straat ontstonden zo spontane gesprekken wat ons dreef om zo als kerk bezig te zijn. Een mooie vorm van praktisch bezig zijn!

Een aantal deelnemers heeft aangegeven vaker mee te willen doen aan een opruimactie. Verzoek was ook om dat op een doordeweekse dag te doen. Daarom gaan we nog eens op pad en wel op donderdag 26 november 2020 in de ochtend. Lekker 1,5 uur in de buitenlucht een stukje wandelen èn opruimen. Dit kan coronaproof.
We gaan op pad met kleine groepjes. We verzamelen om 9.30 uur bij de Dorpskerk. Aanmelden kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Suggesties of ideeën? Geef dit dan ook door via de mail of aan een van de werkgroep leden.
Gerit, Johan, Jojanneke, Piet, Roel

  • Hits: 1056