Skip to main content

Groeiende bermplanten

 {image path="images/2019/09/16_9e12d1444a_plantfoto1.JPG"}

Het gaat goed met de planten, zoals te zien is op de foto's en dat is fijn. De meeste groeien goed en zijn er aan toe om in de volle grond geplant te worden. En daarom organiseren we op zaterdag 21 september 10.00-13.00 uur de eerste 'plant-je-plantdag'. Onder het genot van een hapje en drankje en heel veel gezelligheid gaat de eerste groep hun plantjes in de grond zetten. Op zaterdag 12 oktober volgt dan de tweede groep op dezelfde tijd.

plantfoto1

De gemeente Voorst zal binnenkort twee locaties gereed maken om te kunnen planten: één locatie bij het station en één aan de Zuiderlaan in Twello. Bij de voorbereiding wordt de bovenlaag afgeschraapt, wordt de grond gefreesd en worden er palen met draad gezet. Een tijdelijk infobord maakt voorbijgangers duidelijk wat we aan het doen zijn.

plantfoto2

Hoewel je dit natuurlijk niet wil missen, kan het zijn dat je verhinderd bent. Neem in dat geval ook contact met ons op, dan kunnen we een oplossing zoeken. Verdere details over exacte locatie etc. volgen via een volgende mail. Hou dus je mailbox (ook de spambox) in de gaten!

  • Hits: 1679