kruis.jpg

Rommelmarkt Dorpskerk 18 april 2020

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
De rommelmarktcommissie is weer gestart met de voorbereidingen voor de grote rommelmarkt op 18 april 2020.

De eerste vergadering heeft inmiddels plaatsgevonden en u heeft via het Voorsternieuws en Dorpskerk-Nieuws al iets kunnen lezen. Vanaf 25 januari 2020 heeft de familie Winterman opnieuw een ruimte aan ons beschikbaar gesteld waar wij de ingezamelde goederen kunnen sorteren en opslaan.

De rommelmarkt wordt gehouden op zaterdag 18 april van 09.00 tot 13.30 uur.
Vanaf 25 januari kunnen weer wekelijks goederen bij u worden afgehaald. U kunt hiervoor Bert Bresser (06 2144 4809) en Gerrit Bokdam (06 8156 8362) bellen.
Ook kunt u iedere zaterdag t/m 11 april tussen 09.00 en 12.00 uur zelf goederen brengen bij de familie Winterman, Voordersteeg 12 in Twello.

De “vaste” medewerkers van de rommelmarkt, incl. de dames die de lekkerste cake, koek en taarten maken, zullen ruim van tevoren weer worden benaderd. Spontane aanmeldingen voor hulp -in welke vorm dan ook- zijn uiteraard ook meer dan welkom :-)
Noteert u ook vrijdag 17 april in uw agenda, want dan zijn er veel vrijwilligers nodig om de markt op te bouwen en de ingezamelde goederen van de Voordersteeg te verplaatsen naar de Dorpskerk.

Dan nog even dit:
Bent u in uw omgeving op de hoogte van een op handen zijnde woningontruiming, neem dan alstublieft contact op met de heren Bresser/Bokdam. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het uitruimen van woningen; we doen dit zeer efficient en nemen op die manier mensen veel werk uit handen.
En kijk ook eens in en om uw eigen huis naar spullen die u voor dit doel wilt missen. Denk aan de mooie lamp die toch maar op zolder staat te verstoffen, of toch dat koffiezetapparaat dat meer gebruikt wordt. Of speelgoed, boeken, CD's en DVD's, puzzels, potten en pannen, glaswerk, kleding, kussens, dekens, grasmaaier, tuinstoelen, fietsen, enz. Kortoom: teveel om op te noemen...

Maar ... dit jaar willen we ook een aantal dingen niet. Wij accepteren geen bankstellen, Ikea kasten, kasten die uit elkaar gehaald zijn of moeten worden, groot meubilair dat wat versleten is. Als wij langskomen om goederen op te halen dan beslissen we op dat moment of we het meenemen of niet. En uiteraard kunnen we alleen die dingen meenemen die verkoopbaar zijn en waar andere mensen ècht blij van worden!