kruis.jpg

Kerstengeltjes voor dorpsgenoten

Woensdagochtend voor Kerst waren een aantal mensen druk bezig om engeltjes en kerstkaartjes aan elkaar te knopen. Bijna 300 stuks. Ook een paar kinderen deden enthousiast mee!
De prachtige kaartjes waren ontworpen door Gerit Moll en de engeltjes waren gemaakt door Monique Bakker uit Vaassen.
De klus was snel geklaard waarna we op pad gingen om dorpsgenoten blij te maken.

We brachten de engeltjes/kaartjes naar het Grotenhuis, de Badijkhof en de Martinushof. En naar mensen in de directe omgeving van de kerk: de Dorpsstraat en de Torenweg. Vanwege de maatregelen belden we niet aan maar deden we ze in de brievenbus.

In het aanvankelijke plan zouden Jozef en Maria met de ezel het dorp ingaan om engeltjes uit te delen aan het winkelend publiek. De voorbereidingen daarvoor waren in volle gang, maar vanwege de virusmaatregelen moesten we dit afblazen. Toen hebben we dit alternatieve plan bedacht.

Fijn om op deze manier onze dorpsgenoten te laten weten: wij denken aan jullie en we wensen jullie heel fijne feestdagen!

Kerstengel2

Kerstengel5