bijbelstudie.jpg

Oefenavond Elvis-gospelkoor

Activiteiten
Datum: donderdag 26 maart 2020 20:00

Locatie: Daslook 20

Ons Elvis-gospelkoor

Donderdagavond 27 februari verzamelden bijna 40 koorleden zich op het oefenadres om deel te nemen aan de eerste repetitie van ons eigen gelegenheids-Elvis-gospelkoor. Door ziekte, kiespijn en vakantie lieten 7 personen verstek gaan, waardoor het koor niet met de 45 koorleden begon. Maar ook 40 is nog een hele club. Onder leiding van dirigente Eef Poelma werden de eerste gospels ingestudeerd. Veelal nog wat haperend, maar de vooruitgang in kwaliteit was al duidelijk merkbaar (naast dat het een gezellige bijeenkomst was).

Besloten is om af te zien van het muziekensemble omdat de instrumenten onvoldoende op elkaar aansluiten. De begeleiding bestaat daarom alleen uit piano en gitaar.

De oefenavond is gesteld op de donderdagavond en er wordt geoefend bij Eef Poelma thuis (Daslook 20, Twello). Om de twee weken wordt er geoefend: 27 februari; 12 maart; 26 maart; 9 april; 23 april; 7 mei; 14 mei en 21 mei. De oefentijd is van 20.00 tot 22.00 uur.

Op zondag 24 mei om 10.00 uur treedt ons gelegenheidskoor op in onze Dorpskerk tijdens de speciale Elvis-kerkdienst. We kijken ernaar uit.

Bert Hokken,

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.