kruis.jpg

Meet-in 11

Activiteiten
Datum: vrijdag 12 juli 2019 14:00 - 00:00

Locatie: Bibliotheek Twello

De Bibliotheek en de Dorpskerk hebben de handen ineengeslagen en zijn gestart met inloop-middagen onder de naam Meet-in 11. Meet-in: Ontmoeten en 11 voor Marktplein 11, de bibliotheek staat open voor de gemeenschap. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor. Koffie of thee met aandacht! In de tijd voor Pasen zijn er 4 inloopmiddagen geweest. Steeds was er een wisselende samenstelling. Mensen die speciaal kwamen voor een praatje, mensen die graag hun Nederlandse taal wilden verbeteren en mensen zo van de markt voor een kopje koffie of thee. Leuke gesprekken vonden plaats. Algemeen, maar ook over geloofsvragen, de betekenis van Pasen, over alleen zijn. Heel zinvol om een luisterend oor te bieden.
De inloop was zo’n succes, dat we besloten hebben om er mee door te gaan.
Dus vanaf nu is er elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een inloop!
We willen er voor iedereen zijn. Vooral voor hen die dat wellicht nodig hebben. Weet u iemand, maak hem/haar op deze mogelijkheid attent. Of: neem hem/haar de eerste keer mee!
Vindt u dit ook een leuk initiatief en wilt u eens meedraaien als gastvrouw/heer, geef u dan op bij een van de diakenen of bij Henk-Jan Gosseling. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer u mee wilt doen.

Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Plaats: Bibliotheek, Marktplein 11, Twello. Toegang vrij.
Info via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: 06 4616 6193

 

Telefoon
06 4616 6193.
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Marktplein 11, 7391 DH Twello, Nederland

 

Kaart