Sinds oktober 2011 is het mogelijk om de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Twello via internet te bekijken en te beluisteren!
Van elke dienst worden bovendien audio en video opnamen gemaakt. Deze opnamen worden een aantal maanden bewaard, zodat u deze diensten kunt terugluisteren en -kijken via internet.

Via www.kerkdienstgemist.nl, of als u op het plaatje hierboven klikt, komt u rechtstreeks op de pagina voor de diensten van onze gemeente. U kunt:

1. direct tijdens een 'lopende' dienst (alleen op zondagmorgen 10.00 uur) meekijken en/of meeluisteren, of
  2. een eerder opgenomen dienst selecteren en die beluisteren, bekijken of downloaden.

Als u op de kalender aan de rechterkant van die website kijkt, en op de dagen die met een 'bolletje' gemarkeerd zijn, kunt u zien wanneer de 'live-uitzendingen' gepland zijn.

Mocht u aanlopen tegen problemen die u niet zelf kunt oplossen, neem dan svp even contact op met het Multi Media Team van onze kerk door het sturen van een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..