De wandeling begint bij de Dorpskerk waar kinderen voor vertrek een mooi sfeerlichtje mogen maken om mee te nemen op pad. Tussen 18:30 en 20:00 uur kan om de 5 minuten in groepen van ongeveer 15 personen (bekenden en onbekenden) worden gestart met de wandeling. Op de 1,2 km lange route kunt u kijken naar het voor velen bekende Kerstverhaal en luisteren naar blazers van Cadenza, de klanken van de midwinterhoorn en muziek in Kerstsfeer van FOON. Natuurlijk zal een echte Kerststal niet ontbreken.

De route eindigt achter de Dorpskerk, waar u na afloop tegen een vriendelijk prijsje de inwendige mens kunt verwarmen met winterdranken en Kerstsnacks. De kinderen kunnen er brood afbakken boven een knapperend vuurtje (m.m.v. Gelre Group Scouting Twello) en samen kunnen we uit volle borst meezingen met welbekende oude Kerstliederen.

Een prachtige start van de Kerstdagen, u bent van harte welkom!
De toegang is gratis en aanmelden vooraf niet nodig. Een vrijwillige gift na afloop wordt gewaardeerd, dit komt ten goede aan een nog te kiezen goed doel.
Gratis parkeren kan in het dorp op het Marktplein, in de parkeergarage Sikkeplein (parkeerschuur naast de Aldi), achter de Expert, op het Barteldplein en onder andere op de parkeerplekken bij het Station (Raccordement).