Is het mogelijk Dorpskerknieuws thuisbezorgd te krijgen?
Het antwoord op deze vraag is: ja.

Voor gemeenteleden die niet meer (regelmatig) naar de kerk kunnen komen hebben we de zogenoemde bezorgservice. Een team van zeven enthousiaste gemeenteleden bezorgt bij toerbeurt wekelijks Dorpskerk-Nieuws bij u thuis.

Mocht u hiervoor in aanmerking willen komen neem dan even contact op met een van beide ondergetekenden.
Of wellicht kent u een gemeentelid dat tot de doelgroep behoort, meld het ons!

We wijzen u ook op de mogelijkheid wekelijks Dorpskerk-Nieuws in uw digitale mailbox te krijgen, desgewenst ook met het liturgieblad. Hebt u interesse? Even een mailtje naar

Ook voor overige vragen en opmerkingen over Dorpskerk-Nieuws kunt u terecht op bovenstaand mailadres.