kerstmarkt impressieWat was het een succes! Dankzij de inzet en het enthousiasme van bijna 100 vrijwilligers hebben zo’n 400 wandelaars genoten van de verlichte route, de Kersttaferelen, de muziek en van de gezelligheid op de route en op het ‘plein’ achter de kerk!

De reacties van de wandelaars waren zo dankbaar. Mensen vonden het indrukwekkend, en heerlijk om met vrienden, kinderen en/of kleinkinderen te doen. Kinderen en volwassen waren onder de indruk van de mooi versierde route en de taferelen die te zien waren.

Er waren bezoekers die niet van de route hadden gehoord of gelezen, maar het er zo romantisch en sfeervol uit vonden zien; al die kinderen met versierde lampjes en de sterren in het bos, dat ze spontaan langskwamen en verrast waren door zo’n goed georganiseerd evenement.

8Het was niet voor iedereen duidelijk dat er een vrije gift gedaan kon worden aan het einde van de route (in het Stilte Centrum achter in de kerk) en dat die bestemd was voor het werk van Stichting Present in en om Twello. Toch leverde dit een mooi bedrag op van € 372,-

Veel bezoekers gaven aan dat ze het een perfecte vervanging vonden van de kinderkerstdienst (wat toch voor veel kinderen lang stilzitten betekent) en dat ze volgend jaar graag weer komen als we dit weer organiseren.

Bekijk hier de foto's

Wij bedanken iedereen die, in welke vorm dan ook, heeft meegewerkt om deze kerstwandeling tot zo'n enorm succes te maken!
Oja, mocht je als bezoeker/vrijwilliger nog punten ter verbetering weten, dan horen we het graag! Stuur dan even een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een hartelijke groet, namens de werkgroep kerstwandeling 2017,
Jojanneke Voorthuis