Kom proeven van de kerk!
We gaan iets nieuws doen, en wij niet alleen.

Overal in het land zetten kerken hun deuren open in het weekend van 9 en 10 september.
Op zaterdag de 9e kun je in het kader van de Open Monumentendag een kijkje komen nemen in onze prachtige Dorpskerk en op zondagmorgen is de kerk altijd open, maar op deze 10e september staan de deuren wagenwijd open voor wie nieuwsgierig is en voor wie niet (meer) gewend is om een kerkdienst mee te maken.

Je hoeft niet te geloven om toch mee te mogen doen, we vinden het gewoon fijn als je komt.
Er zitten binnen net zoveel mensen met vragen als erbuiten, en echt: we doen ons best de drempels zo laag mogelijk te maken.
Het wordt een vrolijke dienst, met iets serieus natuurlijk ook.
We zoeken naar woorden voor wat geloven kan betekenen, maar er mag ook gelachen worden, en de kerk is mooi aangekleed.
Ook aan kinderen en jongeren wordt gedacht.

Dus bij dezen: van harte welkom!