Dorpskerk Twello - 10 september

De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien je eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk? Toch is dat de gedachte achter de Kerkproeverijcampagne die mensen uitnodigt om op zondag 10 september de drempel van de kerk over te stappen.

De uitnodigende partij zijn kerkleden die in hun omgeving iemand zoeken om die zondag mee te nemen naar de kerk. Een buur, een kennis, een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat, misschien u of jou wel! En dat vanuit de gedachte om eens iemand mee te nemen naar een plek die voor haar of hem belangrijk is, in de hoop dat de ander er inspiratie opdoet.

In Twello doet ook de Dorpskerk mee aan de campagne Kerkproeverij. Dus wees niet verbaasd als je een uitnodiging krijgt om mee te gaan op zondag 10 september. Ook zonder specifieke uitnodiging ben je natuurlijk van harte welkom. Misschien ben je nieuwsgierig, of al heel lang niet meer geweest: we nodigen je uit om binnen te komen en te proeven van de kerk. Fijn als je komt, misschien smaakt het naar meer!

Bekijk ook deze introvideo!